SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kanadı kırılan şahin tedavi altına alındı

Bu haber 07 Ocak 2023 - 1:10 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, kanadından darbe alan şahini tedavi altına aldı.

ÇAYBAŞI Mahallesi’nde bir şahin yaralı halde dün bulundu. Kanadından yaralanan ve bu yüzden uçamayan şahini fak eden mahalleli, zarar görmemesi için himaye altına aldı. Durum, Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bildirildi.

OLAY yerine kısa sürede varan ekipler, şahini alarak Torbalı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan şahine ve zarar gören kanadına veteriner hekim tarafından tedavi uygulandı.

YEMEK ve su ihtiyacı personel tarafından giderilen şahin için ellerinden gelen müdahaleyi yaptıklarını ifade eden Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kadir Gözütok, “Ekiplerimiz kanadından yaralı halde teslim alınan şahine gerekli müdahaleyi yaptı. Yemek ve su ihtiyacı giderildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar İzmir Şube Müdürlüğü yetkililerine bilgi verdik. Yarın gelip alacaklar. Kanadı iyileştikten sonra yeniden doğaya salınacak” ifadelerini kullandı. Gözütok, sokak hayvanları dışındaki canlıların sorumluluk alanları olmadığını ancak duyarsız kalamadıklarını ifade ederek daha önce de benzer canlıları tedavi edip, Doğa Koruma ve Milli Parklar’a teslim ettiklerini ifade etti

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.