SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kamyonet kasasında ‘tehlikeli yolculuk’ kamerada

Bu haber 11 Ağustos 2021 - 21:41 'de eklendi.

Torbalı’da yasak ve tehlikeli olmasına rağmen kamyonet kasasında tarım işçisi taşıyan sürücüler bir türlü engellenemiyor.

TRAFİK kurallarına aykırı şekilde tarlalara taşınan tarım işçilerinin son zamanlarda meydana gelen kazalarda yaşamını yitirmesi ve yaralanmasının ardından domates hasadının başladığı Torbalı’da, polis ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Ancak bu durum bir türlü önlenemiyor.

ÖNCEKİ gün de yaşanan bir tedbirsiz durum Atatürk Mahallesi ile Şehitler arasındaki yolda kameralara yansıdı.

KAMYONETİN kasasındaki tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kameraları tarafından kayda alındı.

KAMYONETİN arkasından gelen bir otomobildeki kişiler tarafından kaydedilen görüntülerde, kamyon kasasının uç kısmına oturan ve yaşadıkları tehlikenin farkında olmayan işçilerin rahatlığı ‘pes’ dedirtti. İşçilerin ayakları sarkıtarak oluşturduğu tehlikeli yolculuk Atatürk Mahallesi’nde son buldu.

TARIM işçileri ise tehlikeli olmasına rağmen alternatifleri bulunmadığı için kamyon ve kamyonet kasasında tarlalara gittiklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.