SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kamyonet, elektrikli motosiklete çarptı: 2 yaralı

Bu haber 13 Ocak 2023 - 1:27 'de eklendi.

Araç yoğunluğunun yüksek olduğu Ertuğrul Mahallesi Dörtyol Mevkiinde iddiaya göre biraz da süratli olduğu ifade edilen bir kamyonet, bir karı-kocanın seyahat ettiği üç tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı

TORBALI’DA bu sabah feci bir kaza yaşandı. Araç yoğunluğunun yüksek olduğu Ertuğrul Mahallesi Dörtyol Mevkiinde iddiaya göre biraz da süratli olduğu ifade edilen bir 35 V 9630 plakalı kamyonet, bir karı-kocanın seyahat ettiği üç tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

ÇARPMANIN şiddetiyle karıkoca yola savruldu. Yaralı kadın ve adamın çığlıklarına bölge sakinleri koştu. Olay yerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılara müdahale sürerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.