SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kampüs bahçesinde çadır kurup, keyifli bir gece geçirdiler

Bu haber 25 Eylül 2023 - 22:23 'de eklendi.

Eğitimin lideri Torbalı Doğa Koleji 2023/2024 Eğitim Öğretim dönemine Ekinoks Kamp Etkinliği ile fark kattı.

GEÇTİĞİMİZ hafta sonu akşam 18.00’de çadırların kurulmasıyla başlayan etkinlik gece 01.00’a kadar devam etti. Etkinliğe katılan öğrencilere akşam yemeğinde mangalda sucuk ekmek ve ayran ikram edildi.

YAZLIK SİNEMA GÖSTERİMİ VE GAZOZ KEYFİ

AKŞAM 21.00’da kamp ateşi başında gençlere Grup Gürültü müzik şöleni sundu. Şarkılarını gençlerle birlikte söylediler. Saat 22.00’de Yazlık Sinema Hababam Sınıfı filmini projeksiyondan keyifle izleyen öğrencilerine yazlık sinemaların olmazsa olmazı mısır, gazoz ikram edildi. Arkadaşları ile keyifli zaman geçiren ortaokul  ve lise kademesi öğrencileri 00.30’da çadırlarına geçtiler.

SABAH KAHVALTILARI YAPAN ÖĞRENCİLER, SONRASINDA DERSLERİNE GİRDİLER

KAMP sabahında öğrencilere okulun yemekhanesinde kahvaltı ikram edildi. Kurs programı olan öğrenciler kahvaltıdan sonra dersliklerine giderek eğitimlerine devam etti .

BU YILA ETKİNLİKLER DAMGA VURACAK

EKİNOKS Çadır Kampını; 43 çadır , 90 yatılı öğrenci, 3 yönetici, 10 öğretmen, 8 personel, 1 bekçi ve 1 güvenlik görevlisi ile gerçekleştiren Torbalı Doğa Koleji, eğitimde fark yaratacağı başarılar ve etkinlikler ile bu yıl adından çok söz ettirecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.