SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kampanyalarıyla farkını gösteriyor

Bu haber 14 Mart 2024 - 1:01 'de eklendi.

16 yıldır Kazımdirik Caddesi üzerindeki 1500 metrekarelik mağazasında hizmet veren Çelik Ticaret, kampanyalarıyla farkını gösteriyor.

HİZMET verdiği alan ile ilçenin en büyük ve geniş kapsamlı mağazası olma özelliğini elinde bulunduran Çelik Ticaret, taksitli alışveriş imkanının yanı sıra kredi kartsız ödeme fırsatı sunuyor.

BÜNYESİNDE bulundurduğu 10 bin ürün ile zengin alışveriş seçeneği sunan Çelik Ticaret’in Torbalı’nın yanı sıra çevre ilçelerden gelen müşterileri de bulunuyor.

BEYAZ eşya ve mobilyada, zücaciye ve tekstilde, elektronikte vbüyük indirim fırsatı sunan mağazanın müdürü Kemal Sertkaya, “Tüm halkımızı mağazamızdaki kampanyaları görmeye ve faydalanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.