SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kalitenin adresi Akar Kasap

Bu haber 07 Haziran 2022 - 20:38 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllardır vatandaşlara sunduğu hizmet ile güvenilir etin adresi olmayı başaran Akar Kasap, kırmızı et sektöründe sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.  

SADIK İleri Bulvarı’nda hizmet veren Akar Kasap, ön planda tuttuğu müşteri memnuniyeti felsefesiyle her geçen gün ismini daha fazla duyurmaya devam ediyor. Et denilince akla gelen her türlü ürünü reyonlarında bulunduran, temiz ve hijyenliğiyle dikkat çeken Akar Kasap, sektörün öncüleri arasında yer alıyor.

KENDİ besi çiftliğinde yetiştirdiği hayvanları tezgahına taşıyarak, yerli ürünleriyle güvenilirliğin adresi olan Akar Kasap, güler yüzlü hizmetiyle her geçen gün müşteri portföyünü de büyütüyor. Ferah, nezih ve aile sıcaklığının bulunduğu bir ortama sahip olan firma, açıldığı günden bu yana ilçe halkı tarafından benimsenen kasap olmasıyla da takdir topluyor.

‘İŞİMİZİ TEMİZ YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ’

22 YILDIR kasaplık sektöründe hizmet verdiklerini belirten Akar Kasap sahibi Fikri Akar, “Vatandaşlara kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımız yerli ve kaliteli ürünlerin Torbalılıların mutfağına girmesini sağlamak. Hedefimiz de, efendilik, dürüstlük ve güvenilirlik ilkelerimizle de her zaman tercih edilen olmak. İşimizi temiz yapmaya özen gösteriyoruz. Etin kasaptan alınması gerektiği kültürünü de Torbalı’da yaşatmaya çalışıyoruz. Et ve et ürünleri konusunda vatandaşlarımızın kasaplardan alışveriş yapmaları ve Torbalı bölgesinde yetişen hayvanların etlerini tüketmeleri konusunda uyarıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.