SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaldırım işgalleri bitmek bilmiyor!

Bu haber 22 Şubat 2023 - 0:36 'de eklendi.

İlçedeki işletmelerin kaldırım ve yol işgallerine karşı yapılan şikayetlerin sayısında artış yaşandı. Gelen şikayetler doğrultusunda önümüzdeki haftalarda ilgili kurumların denetim ve kontrol yapacağı öğrenildi.

TORBALI’DA artan nüfusa bağlı olarak ulaşım, yerleşim yeri, kamu hizmetlerinde yoğunluk gibi pek çok sorun ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan sorunlar sebebiyle vatandaşlar mağduriyet yaşıyor. Tepeköy mahallesindeki işletmelerde her gün onlarca insanın kullandığı kaldırım ve yolları kendi alanları gibi kullanıyor.

BAZI caddelerde işletmelerin koydukları eşyalar nedeniyle adım atacak yer kalmazken, yola koyulan duba ve bariyerlerde yolu daraltıyor. Torbalı’da kaldırım ve yol işgallerini sorununu bitirmek amacıyla çalışma başlatılıyor.

İLÇE merkezindeki Hükümet, Karımdirik, İsmetpaşa, Ağalar ve Serdar Genç caddesi üzerinde yer alan işletmelere ve dükkanlara gün içerisinde yüzlerce kişi gelmesi nedeniyle yoğunluk eksik olmuyor. Özellikle perşembe günü semt pazarının da kurulmasıyla yaya ve araç yoğununun zirve yaptığı şehir merkezindeki bazı işletmelerin yol ve kaldırım işgali tıkanmalara sebebiyet veriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.