SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaldırım işgali denetimleri artarak devam edecek

Bu haber 21 Mayıs 2024 - 23:02 'de eklendi.

Torbalı Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırımları işgal eden kahvehanelere ceza yağdırdı. Kent genelinde yapılan denetimlerde kaldırımları işgal eden işletmelere 1000’er lira ceza uygulandı

TORBALI Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatlarıyla Zabıta Müdürlüğü, kentin her bölgesinde rutin denetim ve kolluk görevlerini yerine getirmeye, sosyal hayatın her alanda sağlıklı, güvenli ve eşit şekilde sürdürülebilmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda gelen her şikayeti değerlendiren ekipler, son olarak kaldırımları işgal eden kahvehanelere ceza yağdırdı.

KENT genelinde yapılan denetimlerde yayaların geçmesine engel olan masa, sandalye vb. unsurlarla kaldırımları işgal eden işletmelere acımayan Torbalı Zabıta ekipleri, idari para cezası uyguladı.

KALDIRIMLARI işgal eden işletmelere 1000’er lira ceza uygulanırken, ilçe sakinleri ise gerçekleşen denetimlerden ötürü oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Öte yandan Torbalı Belediyesi Zabıta Ekiplerinin kent genelinde kaldırım işgaline karşı denetimlere devam edeceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.