SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahve Diyarı’nın tatlı ve pastaları çok farklı

Bu haber 02 Ocak 2023 - 10:02 'de eklendi.

Kahvenin yanında ‘ne iyi gider’ diye soranlara hemen söyleyelim, tabii ki çeşit çeşit tatlılar gider! Torbalı Kahve Diyarı, bunu bildiği için çok özel tatlı menülerini yakaladı bile…

ÖZEL kahvelerle hazırlanmış, kıvamı ile seni mest edecek kahvelerin sahibi Kahve Diyarı’nda birbirinden güzel tatlı çeşitlerini seçebileceğin harika lezzetler bu fırsatta inanılmaz indirimlerle yer alıyor. Tatlı krizin geldiğinde seni anlayan Kahve Diyarı, bu eşsiz indirimleri işin ustasından kaptı.

KAHVE ve kahveyi tamamlayıcı tüm lezzetler kahve diyarında ustalıkla yapıldığını söyleyen İşletme Müdürü Çağrı Koşan, “Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulunan Kahve Diyarı özel atmosferi ve hizmet kalitesi ile Torbalı’nın en sevilen mekanı… Farklı konsepti ile gelenlere keyifli anlar ve hoş sohbetler yaşatan mekan sıcacık dekorasyonu ve içeriye girdiğinden itibaren seni saracak kahve kokusu ile vazgeçilmez adresi oluyor” dedi.

ELİT mekanın müdürü Çağrı Koşan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Temel prensibimiz, insanlar arası iletişimin en önemli şartı olan karşılıklı güven ortamının sağlandığı iş ortaklıkları oluşturmaktır. Tüm kahve çeşitleri, yiyecek seçenekleri, pasta ve tatlı ürünlerimiz Kahve Diyarı markası altında misafirlerimize sunmaktır. Damak tadını çok iyi bilen insanımızın hasret kaldığı nezih ve hijyenik bir ortamda güler yüzlü servisimizle eşsiz lezzetlerin sunulması ve bunun sonucundaki memnuniyetiniz kalite anlayışımızın en önemli maddesidir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.