SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahve Diyarı’nın serinleten lezzetleri

Bu haber 11 Ağustos 2023 - 14:19 'de eklendi.

Torbalı’daki Sadık İleri Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Kahve Diyarı’nda sıcak ayların vazgeçilmezleri olan Milkshake, Frozen, Smoothie, Cocktails ve Frappe içecekleri büyük ilgi görüyor.

KAHVE Diyarı’nda yaz mevsiminin en çok tüketilen ürünleri arasında bulunan ve dondurmadan yapılan milkshake, doğal meyvelerin karışımıyla hazırlanan Frozen, hem serinletici hem besleyici içecek olan Smoothie, çeşitli meyvelerin yanı sıra kahve ve dondurmayla hazırlanan Cocktails ile kahve özlü yapılan Frappe’ın hem fiyatı uygun, hem de serinletici özelliği bulunuyor.

KIRIK BUZLU ESPRESSO’LU İÇECEK: FRAPPE

FRAPPE’IN soğuk bir kahve türü olduğunu söyleyen Torbalı Kahve Diyarı yetkilileri, “Üstü krem şanti kaplı olan bu soğuk kahve, espresso’dan yapılır. İlk olarak 1957 yılında Selanik’te yapılmıştır. Tamamen espresso veya tamamen süt ile hazırlanabilir. Dondurma veya krema ilave edilerek servis yapılıyor. Hazırlanışında küçük farklılar yaparak değişik Frappe’ler yaratmak mümkün. Bir Frappe, su yerine tamamen süt kullanarak hazırlanabilir. Dondurma veya krema eklenerek hazırlanan Frappe’ler de bulunmaktadır” dedi.

VİTAMİN DEPOSU: FROZEN

DONDURMA, kırılmış buz ve meyve, kahve gibi çeşitli yardımcı malzemelerle yapılan bir yaz içeceği olan Frozen’ın meyve dilimleri, krema, tatlandırıcı ilave edilebildiğini söyleyen yetkililer, “Daha çok yaz aylarında tercih edilseler de dört mevsim keyifle içilebilecek bir içecektir. Ferahlamak için ya da spor sonrasında meyvelerin vitamininden faydalanmak için tercih edilebilir” diye konuştu.

FERAHLATICI VE BOL VİTAMİNLİ İÇECEK; MİLKSHAKE

SÜT, ezilmiş buz, çeşitli meyveler, çikolata veya vanilya gibi aromalı dondurmanın mikser yardımı ile karıştırılması ile yapılan soğuk bir içecek olan Milkshake’in yaz aylarında ferahlatıcı ve bol vitaminli olması sebebiyle tercih edildiğini anlatan yetkililer, “Kahve Diyarı’nın kendine has, özel ve katkısız dondurmadan yapılan Milkshke Torbalı’da en rağbet gören ürünlerden. Dondurma, süt ve buzdan hazırlanan bu içeceği, tercihe bağlı olarak muzlu, çilekli, çikolatalı ve daha birçok farklı içerikli hazırlamanız mümkün” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.