SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahve Diyarı’nın kahvaltısı bambaşka…

Bu haber 24 Kasım 2022 - 1:21 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Kahve Diyarı kahvaltı seçenekleriyle farkını ortaya koyuyor.

SERPME kahvaltının yanı sıra birçok çeşit kahvaltı ile lezzet diyarını müşterilerine sunan elit mekan, güne keyifli ve güzel bir kahvaltı ile başlamak isteyenlerin adresi olmuş durumda…

MEKANIN Müdürü Çağrı Koşan, “Farklı ve lezzet dolu bir güne, müdavimi olacağınız mekân keşfine ve unutulmaz lezzet deneyimi ile başlamak isteyenlerin ilk tercihi Kahve Diyarı olacak” şeklinde konuştu.

‘GEÇ KALMAYIN’

KONFORLU ve nezih bir ortamda, onlarca kahve seçeneğinin yanı sıra yiyecek, içecek ve tatlı çeşitlerini bir arada sunabilen Kahve Diyarı’nda birbirinden taze ürünleriyle serpme kahvaltı keyfini doyasıya yaşanabileceği bir fırsat sunuyor.

MİSAFİRLERİNİN kendilerini evlerinde hissedebilecek kadar sıcak ve keyifli bir yer olmak amacıyla yola çıkan ve bunu gerçekleştiren Kahve Diyarı’nın Müdürü Koşan, “Şefimizin müşterilerimiz için hazırladığı, tadına doyasıya varılacak enfes lezzetlerle dolu kahvaltı menüsünü denemek için geç kalmayın” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.