SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahve Diyarı’nın atıştırmalıkları karın doyuruyor

Bu haber 18 Eylül 2018 - 10:19 'de eklendi.

BİRÇOK yeni ürün ve yeni hizmet anlayışı ile sektöründe ‘ilk’lere imza atan Kahve Diyarı’nın atıştırmalıkları karın doyurucu özelliği ile ön plana çıkıyor. Birbirinden farklı yiyeceklerin yer aldığı karışık tavuk sepetinin yanı sıra ara sıcak sepeti, cajun parmak tavuk, ıspanaklı lorlu gözleme, su böreği, karışık tost, kaşarlı tost, baharatlı elma dilim patates ve baharatlı parmak patates karnınızı doyurmaya aday ürünler olarak biliniyor. Bu atıştırmalıkların fiyatları da her keseye ve bütçeye hitap edebilecek düzeyde olduğunu söyleyen Torbalı Kahve Diyarı sahibi Mahmut Yıldırım, bu leziz ürünlerden tatmak isteyenleri beklediklerini dile getirdi.

HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

MÜŞTERİLERİNE sunduğu ürünlerle bir kahve evi olmanın yanı sıra, bol alternatifli kafeterya/restaurant/cafe hizmeti anlayışıyla, Türkiye’nin en hızlı büyüyen zincirlerinden biri olan Kahve Diyarı, leziz ürünleriyle hedefine adım adım yaklaşıyor. Kahve pazarının en hareketli oyuncusu konumunda olan Kahve Diyarı, Torbalı’da açıldığı günden bu yana ilçe halkının uğrak yeri oldu. Kendi sektöründe Kahve Diyarı, Türkiye’ nin her bölgesinde yeni bayiler açarak büyükmekte ve emin adımlarla ilerlemekte. Torbalı’da da başladığı yolculuğunda büyük mesafe kat eden deneyimli firma, Torbalı’da kendi sektöründe ilk sırada yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.