SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahve Diyarı’ndan görülmemiş uygulama

Bu haber 22 Ekim 2018 - 16:26 'de eklendi.

TORBALI’DA kafe-restaurant sektörünün önde gelen firmaları arasında olan Kahve Diyarı, sosyal medyada da rakip tanımıyor. Gerek sosyal medya paylaşımları, gerek takipçi sayısı ile fark yaratan elit mekan, her geçen gün cazibesini daha da arttırıyor. Kahve Diyarı, son zamanlarda başlattığı uygulama ile sosyal medya takipçilerini de ödüllendiriyor. Sosyal medyada üzerinden kendi menüsü ile ilgili sorduğu sorulara doğru cevaplandıran ilçe halkına leziz menü seçeneklerinden sunuyor. Takipçilerinin de eğlenceli anlar yaşamasına olanak sağlıyor. Torbalı Kahve Diyarı sahibi Mahmut Yıldırım, “Başlattığımız uygulama kısa sürede büyük ilgi gördü” dedi.

‘SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK’

YAPTIĞI yenilikler ve sunduğu kaliteli hizmet ile Torbalı’da farkını gösteren deneyimli firmanın, başlattığı yeni uygulama ses getirecek gibi görünüyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Kahve Diyarı, bu mecra üzerinden müşterine yönelttiği sorulara doğru yanıt verenlere ödüller veriyor. Sorular ise özellikle menüde yer alan ürünleri tanıyabilme üzerine olduğunu söyleyen Mahmut Yıldırım, “Sosyal medyayı en aktif kullanan mekan olarak bu mecradaki sürprizlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.