SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahve Diyarı damaklara hitap ediyor

Bu haber 08 Mart 2023 - 23:43 'de eklendi.

2016 yılında müşterilerine restaurant menüsü sunmaya başlayan Torbalı Kahve Diyarı, birbirinden lezzetli yemek çeşitleriyle de farkını gösteriyor.

YILDA birkaç defa menüsünü yenileyen ve her seferinde daha lezzetli ürünleri menüsüne ekleyen elit mekan, fiyatlarıyla da her bütçeye hitap ediyor. Yepyeni konsepti ve özgün mimarisiyle hizmet veren Kahve Diyarı, lezzet düşkünlerinin ilk durağı oluyor.

TORBALI Kahve Diyarı, zengin menü seçenekleri ve mutfak şefinin yönetimindeki iddialı mutfağında, misafirlerine Türk damak tadının ünlü ve lezzetli seçimlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından da seçkin örnekler sunuyor.

BÖLGENİN en çok ilgi gören mekanı olma özelliğini taşıyan Kahve Diyarı, konfor ve şıklığı bir arada bulunduran ambiyansı ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

MİSAFİR memnuniyetini ön planda tutan deneyimli çalışanları ve beklentilerin ötesinde üstün kaliteli hizmet anlayışı ile lezzet tutkunlarının beklentilerini karşılıyor ve yer aldığı lokasyondaki cafe&restoran anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.