SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kahvaltısıyla fark yaratan elit mekân

Bu haber 08 Şubat 2018 - 11:25 'de eklendi.

SADIK İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Torbalı Kahve Diyarı, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bir süre önce müşterilerine sunduğu menüsünü yenileyen elit firma, birçok yeni lezzeti de Torbalılıların ayağına getirdi. Firma, bünyesinde kahvaltı şöleni ve günlük kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra pancake tahtası, menemen, sahanda yumurta, kremalı yumurta, omlet, fırınlanmış domates çorbası ve ekstra malzemelerin yer aldığı yeni menü kitapçığı ile fark yaratıyor. İşletmeci Mahmut Yıldırım, “Farklı ve lezzet dolu bir güne, müdavimi olacağınız mekân keşfine ve unutulmaz lezzet deneyimi ile başlamak isteyenlerin ilk tercihi Kahve Diyarı olacak” dedi.

20 ÇEŞİT KAHVALTILIK ÜRÜN

TORBALI’DAKİ Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Kahve Diyarı’nın kahvaltı şöleni adlı menü seçeneğinde yer alan 20 çeşit ürün (çeri domates, salatalık, roka-maydanoz, beyaz peynir, kaşar peyniri, örgü peynir, acuka, yeşil zeytin, siyah zeytin, tereyağ, 2 kavanoz reçel, 1 kavanoz bal, peynirli su böreği, dana jambon, macar salam, 3 mini baget ekmek, sahanda tek göz yumurta, pancake, sürülebilir çikolata, çay veya 1 demleme filtre kahve) ile müşterilerini cezbediyor.

‘KAHVALTI MENÜSÜNÜ DENEMEK İÇİN GEÇ KALMAYIN’

KONFORLU ve nezih bir ortamda, onlarca kahve seçeneğinin yanı sıra yiyecek, içecek ve tatlı çeşitlerini bir arada sunabilen Kahve Diyarı’nda birbirinden taze ürünleriyle serpme kahvaltı keyfini doyasıya yaşanabileceği bir fırsat sunuyor. Misafirlerinin kendilerini evlerinde hissedebilecek kadar sıcak ve keyifli bir yer olmak amacıyla yola çıkan ve bunu gerçekleştiren Kahve Diyarı’nın sahibi Yıldırım, “Şefimizin müşterilerimiz için hazırladığı, tadına doyasıya varılacak enfes lezzetlerle dolu kahvaltı menüsünü denemek için geç kalmayın” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.