SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadir Türkmen Anadolu Ajansı Torbalı muhabirliğini aldı

Bu haber 21 Haziran 2022 - 22:22 'de eklendi.

Çekirdekten yetişen ve uzun yıllardır basın camiasının içerisinde olan, muhabirliğin yanında grafik tasarım programlarını da ileri derecede kullanabilen 21 yaşındaki Kadir Türkmen, bundan sonra Torbalı’da olup biteni Anadolu Ajansı aracılığıyla Türkiye gündemine getirecek.

ANADOLU Ajansı İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal’la bir görüşme gerçekleştiren ve sözleşme imzalayan Türkmen, Türkiye’nin en büyük haber ajansına hizmet edeceği için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

TARAFSIZ, korkusuz, araştırmacı, ilkeli ve ahlaklı habercilik politikasıyla kamuoyunu olup bitenden haberdar etmeye devam edeceğini vurgulayan Türkmen, “Özgür Torbalı gazetesinde çalışmaya devam edeceğim. Önemli gelişmeleri Anadolu Ajansı aracılığıyla Türkiye gündemine getireceğim. Torbalı’nın adı bundan sonra ülke gündemine daha çok gelecek” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.