SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadınlardan Özgür başkana tam destek

Bu haber 04 Şubat 2024 - 23:58 'de eklendi.

AK Parti Torbalı Kadın Kolları tarafından Metropolis Otel’de düzenlenen programa katılan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Biz en büyük desteği kadınlarımızdan alıyoruz, göreve geldiğimizde de bu ilçeyi kadınlarımızla beraber yöneteceğiz” dedi.

AK PARTİ Torbalı Kadın Kolları tarafından Metropolis Otel’de gerçekleşen kadınlar buluşmasına Torbalılı yüzlerce kadın katıldı. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın eşi Pınar Çağlar Kaya’nın katıldığı toplantıya Torbalılı kadınların da ilgisi yoğun oldu. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ, “Toplantımıza katılan siz değerli hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın istekleri talepleri var, hepsini Belediye Başkan adayımız sayın Özgür Erman Çağlar’a ilettik. Bizler Torbalılı kadınlar olarak şunu çok iyi biliyoruz ki, Özgür başkanımız göreve geldiğinde de Torbalı’nın 60 mahallesinde kadınlarımızın ne sorunu ne şikayeti varsa hepsiyle yakından ilgilenecektir. Bizler Özgür Erman Çağlar’ın kazanacağına inanıyoruz, 31 Mart’ta biz kadınların desteği ile kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Torbalı olacak” dedi.

YÜĞRÜK: “KADININ OLDUĞU YERDE BAŞARI DA OLUR”

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük de bir selamlama konuşması yaparak, “Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren kadın kollarımıza, geçmişte de partimizde aktif görev alan değerli kardeşlerime, Torbalı’nın vefakar ve cefakar siz değerli kadınlarına teşekkür ediyorum. Görüyorum ki kadınlarımız salonlara sığmıyor, meydanlara taşmak istiyor. Allah’ın izniyle bu buluşmanın çok daha büyüğünü 31 Mart gecesi meydanda yapacağız. Biz AK Parti olarak kadınlarımıza her zaman büyük değer verdik. Kadının olduğu yerde başarı olur. Sizlerle beraber 31 Mart’ta seçim zaferi kazanacağımıza yürekten inanıyorum, sizlere de verdiğiniz bu güçlü destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DALKIRAN, “TORBALI’YI YENİDEN AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURACAĞIZ”

METROPOLİS Otel’de gerçekleşen kadın buluşmasına AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran da katıldı. Dalkıran yaptığı konuşmada, “Bizler kadınlar olarak 31 Mart’ta Torbalı’mızı yeniden AK Belediyeciliğin hizmet ve eserleriyle buluşturmak için hazırız. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. Ben sizlere inanıyorum, Torbalı’nın güçlü kadınları 31 Mart’ta Torbalı’yı AK belediyecilik ile yeniden buluşturacak” dedi.

ÇAĞLAR: “BU SEÇİMİ KADINLARIMIZ KAZANACAK”

YAKLAŞIK 20 yıldır hep beraber sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz diyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Biz sizlere her zaman güvendik, sizler de daima arkamızda dağ gibi durdunuz. İnanıyorum ki Torbalı’mızda bu seçimi kadınlarımız kazanacak, kadınlarımızla beraber kazanacağız. Partimize emek vermiş herkes bizim için değerlidir. 31 Mart seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde giriyoruz. Şunu bilmenizi isterim ki bizim birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize hiç kimse fitne sokamaz. 31 Mart yerel seçimlerinde aday adaylığı başvurusu yapan önceki dönem Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez ağabeyimin hukuku da benim hukukumdur, aday adaylığı başvurusunda bulunan önceki dönem İlçe Başkanlarımız Selman Günaydın kardeşim ve Hasan Akbıyık’ın hukuku da benim hukukumdur. Bizler bir ve beraber olarak bu seçimi kazanacağız” dedi.

ÇAĞLAR: “BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ”

TORBALI’NIN 2014 ve 2019 yılları arasında çok önemli kamu ve yerel hizmete kavuştuğunu hatırlatan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Maalesef 2019 yılından bu yana Torbalı’nın 5 yılı boşa geçti. Bizler göreve geldiğimizde ilçemizin bu kayıp 5 yılını da telafi edeceğiz, Torbalı’nın ihtiyacı olan eser, yatırım ve hizmetleri de sizlere sunacağız. Torbalı hak ettiği hizmetlere, AK Belediyecilik ile kavuşacak. Tabi burada sizlere çok büyük görevler düşüyor. 31 Mart’a kadar kapı kapı gezmeye, hizmetlerimizi anlatmaya, AK belediyeciliği anlatmaya devam edeceğiz. Bizler Torbalı’da belediyecilik anlamında yeni bir hikaye yazmaya geliyoruz. Bunu da siz değerli kadınlarımızla beraber yapacağız. Böyle güzel bir programda bizleri bir araya getiren kadın kollarımıza ve siz saygıdeğer hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.