SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadınlar iş sahibi olmak için kurslarda ter döküyor

Bu haber 01 Mart 2023 - 0:04 'de eklendi.

Torbalı’da kadınlar iş sahibi olmak için Halk Eğitim Merkezinde açılan giyim üretim teknolojisi kursunda dikiş nakış öğreniyor.

TORBALI Halk Eğitim Merkezinde çeşitli yaş gruplarına yönelik kurslar devam ediyor. Bu çerçevede giyim üretim teknolojisi kursu da veriliyor. İş sahibi olmak isteyen ve ekonomilerine katkı sağlamak isteyen kadınlar kursa başvurdu.

KURS hakkında bilgi veren yetkililer, “Kursumuz Halk Eğitim Merkezi bünyesinde giyim üretim teknolojisi olarak açılmıştır. Dikiş, makinelerin çalışma şeklini, aletleri öğretiyoruz. Şuana kadar gerçekten çok güzel öğrendiler” dedi.

EV hanımı olduğunu aktaran 3 çocuk annesi bayan, “Kurslara iş istihdamı için katıldık. Evimize ek gelir sağlamak istiyoruz. Çocuklarımıza daha güzel bir hayat sağlamak istiyoruz. Torbalı’nın bu tür şeylere çok ihtiyacı vardı. İnşallah daha güzel şeyler olacaktır. Burada dikiş ve biçmeyi öğreniyoruz. Üretmek gerçekten çok güzel. Üretici olmak çok güzel. Bizim kadınlarımızın artık kendi kabuklarından çıkıp ayakları üzerinde durması için böyle istihdamlara çok ihtiyaç var” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.