SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadınlar gününe özel sergi düzenlendi

Bu haber 09 Mart 2022 - 19:51 'de eklendi.

Ayrancılar Şehit Önder Turğay Anadolu Lisesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel bir sergi düzenledi. Sergi açılışını yapan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, okul idarecileri, öğretmenler ve eğitim çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

ŞEHİT Önder Turğay Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tosun, Türk ve İslam kültüründe kadınların daima eşit hak ve niteliklerle tanımlandığını, farklı algı yönetim çabalarının bu gerçeği örtemeyeceğini ifade etti.

TOSUN, “Milli ve manevi değerlerimiz kadınlarımızı insani normlardan ayrı tutmaz ve toplumda en saygın konumda görür, bunun aksi asla mümkün değildir. Kadınlara yönelik her türlü aşağılama ve şiddet eğilimi hem milli hem de manevi değerlerimize göre asla kabul edilemez.

TOPLUMUMUZDA kadınlarımızın hak ettikleri değer ve saygının tesisi için başta eğitimciler olmak üzere tüm fertlere önemli görevler düşmektedir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.