SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadınlar, erkeklere oranla daha geç otomobil kullanmayı öğreniyor

Bu haber 02 Aralık 2022 - 23:31 'de eklendi.

Genel olarak kadınların erkeklere kıyasla otomobil kullanmayı daha geç öğrendiğini belirten usta direksiyon öğreticisi Sümeyye Aygün, önemli tespitlerde bulundu

AYGÜN, “Kadınların büyük kısmının hayatına giren ilk mekanik araç otomobiller. İlk kez bir aracı kumanda ediyor. Dolayısıyla zorlanıyor. Bir kadın olarak onları anladığım için onlara 2 saat fazla ders veriyoruz” dedi.

SÜRÜCÜ kurslarının hafta sonları daha yoğun olduğunu hatırlatan Aygün, “Kadın sürücü adaylarının büyük kısmı hafta içi verilen direksiyon derslerine gelebiliyor. Hafta içleri daha sakiniz ve çalışmayan kadınların vakti bol. Bu nedenle zaten daha fazla ders alabiliyorlardı. Çalışan kadınlar ve erkekler ise haftasonu geliyor” diye konuştu.

OTOMOBİL kullanmayı öğrenmenin kişiden kişiye değiştiğine dikkat çeken Sümeyye Aygün, “Herkes otomobil kullanmayı öğrenebilir. Kimi daha çabuk kimi daha geç. Geç öğrenmenin sebebi ise tamamen karakter özellikleri. Çekingen ve güvensiz insanlar daha geç öğrenirler. Sosyal hayatı olan, algısı yüksek insanlar daha çabuk öğreniyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.