SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadın işçi yevmiyesi 200 TL, erkek işçi yevmiyesi 250 TL oldu

Bu haber 19 Temmuz 2022 - 23:41 'de eklendi.

Asgari ücretin açıklanmasından sonra bir araya gelen komisyon tarım işçileri için de yeni yevmiye belirledi. Yeni fiyatlara göre kadın işçi yevmiyesi 200 TL erkek işçi yevmiyesi 250 TL  olarak açıklandı

ARTAN döviz kuru, yükselen enflasyon, Türk parasının değer kaybı en çok emekçilerin cebinde derinden hissediliyor. Torbalı’da yaşayan binlerce tarım işçisi ise artan maliyetler nedeniyle zor günler geçiriyor. Bu kapsamda Asgari ücretin açıklanmasından sonra bir araya gelen komisyon tarım işçileri için de yeni yevmiye belirledi.

TORBALI Dayıbaşılar Derneği, Torbalı Ziraat Odası ve İşveren temsilcilerinin bir araya gelip yaptığı toplantı sonucunda kadın işçi yevmiyesi 200 TL erkek işçi yevmiyesi  250 TL  olarak belirlendi. Fiyatlar ise 21 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak.

ARTAN yevmiye fiyatları tarım işçilerini memnun ettiği öğrenildi. Öte yandan servis ücretlerine geçtiğimiz aylarda fiyat artışı yapıldığı ve bu nedenle herhangi bir fiyat artışı olmadığı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.