SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaçar ailesi, MHP lideri Devlet Bahçel’yi ziyaret etti

Bu haber 29 Kasım 2023 - 0:04 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve ailesi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

İLÇE Başkanı Veli Kaçar ve eşi ve oğlu Halil Kaçar Ankara temasları kapmasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

VELİ Kaçar yaptığı açıklamada, “Sayın liderimiz Devlet Bey’e Torbalılı hemşerilerimizin selam ve sevgilerini götürdük. İlçemizin önemli sorunlarını ilettik. İlgi ve alakaları için şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

KAÇAR; “GENEL BAŞKANIMIZ TORBALI HALKINA SELAMLARINI İLETTİ”

“GENEL Başkanımız ile yerel seçimler hakkında görüşme fırsatı yakaladık, destek ve dualarını aldık. Genel Başkanımızın Torbalı halkına selamları var” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.