SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kabaca’dan Türkmen’e destek!

Bu haber 03 Haziran 2022 - 15:49 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi Başkanlığına adaylığını açıklayan Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen’e destek açıklamaları çığ gibi büyüyor. Seçimlerin en güçlü adayı olan Türkmen’e bir destek açıklaması da Çakırbeyli Mahalle Muhtarı İbrahim Kabaca’dan geldi.

SEÇİMDE oy kullanacak muhtarlar listesinde adı bulunan Kabaca, Türkmen’i Özgür Torbalı Gazetesi’nde ziyaret ederek açık desteğini dile getirdi.

KENT konseyinin rant değil hizmet makamı olduğunu vurgulayan Muhtar Kabaca, “Sayın Tarkan Türkmen yıllardır basın camiasında ilçenin sorunlarına ayna tutmuş, çözüm önerileri üretmiş değerli bir isim. Torbalı’yı bilenlerin Torbalı’yı yönetmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden Tarkan Türkmen’i desteklediğimi açıkça belirtmek istiyorum. Kazanacağından da zerre şüphe duymuyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TORBALI’YA faydalı olmak için bu yola çıktıklarını vurgulayan Tarkan Türkmen ise, “Destek açıklamalarından dolayı sayın muhtarımız İbrahim Kabaca’ya teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle Torbalımızın sorunlarını daha güçlü bir sesle gündeme getireceğiz. Beraber çözüm önerileri geliştireceğiz. Ben değil biz olacağız. Her kesimi kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.