SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Joseph’in açılışına ünlü sanatçı Ebru Polat gelecek

Bu haber 07 Temmuz 2021 - 2:09 'de eklendi.

Torbalı’daki Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Joseph, el değiştirdi. İşletme, yenilenen yüzü ve mekanı ile hizmet vermeye devam edecek. Yeniyüzüyle bir açılış gerçekleştirecek olan elit mekan, sanatçı Ebru Polat’ı yarın (Perşembe) Torbalı’ya getirecek. Saat 19.00’da yapılacak açılış kapsamında Ebru Polat mini bir konser de verecek. Mekanı, Torbalı’da hizmet veren Barlaslar Cam fabrikasının sahibi işadamı Bülent Yalçın devraldı.

ÜNLÜ İSİMLERİN DE KATILMASI BEKLENİYOR

İşletme, sıcak-soğuk içecekleri ve restaurant menüsünün yanı sıra nargile keyfi yaşamak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyordu. Pandemi şartları nedeniyle bir süredir müşterilerine nargile sunamayan firma, çeşit çeşit nargileleri ile nargileseverleri bir araya getiren mekan olarak biliniyor. Ünlü sanatçıyı ilçemize getirecek olan firmanın açılışına, ayrıca birçok ünlü ismin de katılması bekleniyor.

KALİTELİ HİZMET VE SAMİMİYET

İşadamı Bülent Yalçın, “Müşteri memnuniyeti ve başarı odaklı, zamanın değerini iyi bilen, iş ahlakına ve güvene önem veren, gelişimi, yaratıcılığı destekleyen; yenilikçi ve çalışanları ile bütünleşen Joseph’i devralmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu. İşadamı Yalçın, ‘sektöründe en çok tercih edilen ve 1 numara olma’ vizyonu ve ‘kaliteli hizmet ve samimiyet’ misyonu ile yola çıktıkları bu serüvende misafirlerine adeta evlerindeymiş hissini yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.