SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

JÖH ve JÖAK’a Torbalı’da yoğun ilgi

Bu haber 05 Şubat 2021 - 10:09 'de eklendi.

Torbalı kapalı Pazar yerinde önceki gün stand açan Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırı ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gördü

TORBALI kapalı Pazar yerinde kurulan tırda, JÖH ve JÖAK timlerinin kullandığı saat, künye, bileklik, mont ile tişört ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Tıra yoğun ilgi gösteren Torbalılı vatandaşlar, fotoğraf çekerek hediyelik eşyalar satın aldı. Tırdaki satışlardan elde edilen gelirin Jandarma Asayiş Vakfına bağışlandığı belirtildi.

GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE

TORBALI’DA iki gün boyunca hizmet veren Jöh ve Jöak Tırı gördüğü ilgiden son derece memnun olarak ilçeden ayrıldı. Önümüzdeki günlerde tekrar Torbalı’ya gelmesi beklenen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırının, elde ettiği gelir şehit aileleri ve yakınlarına bağışlanacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.