SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Japonya ve Avrupa tecrübelerini Torbalı yararına kullanacak

Bu haber 15 Şubat 2024 - 23:20 'de eklendi.

Torbalı başta olmak üzere Türkiye’nin 4 bir yanında yapıların betonarme ve statik hesaplarını yapan, yaklaşık 25 yıldır zemin etütleri ve geoteknik alt yapı alanında binlerce zemin etütü raporu hazırlayan İnşaat Mühendisi Deniz Baran Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Torbalı Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

YURT dışında kamu binaları ve özel sektör iştiraklerine mühendislik hizmetleri sunan Çelik, bilgi birikim ve tecrübelerini Torbalı için kullanacak. Japonya Deprem Enstütüsü ile çalışmalarda bulunan deneyimli isim, meclis üyesi seçilmesi halinde Torbalı’ya oldukça yararlı olacak.  Bu sürecin bir hizmet yarışı olduğunu vurgulayan İnşaat Mühendisi Deniz Baran Çelik, “Torbalımıza, Torbalı halkına ve partim Cumhuriyet Halk Partisi’ne yararlı ve faydalı olmak istiyorum. İnşaat ve deprem alanında tecrübelerimi çıkar gözetmeksizin kamuoyu menfaatleri için kullanmak istiyorum. Bizim önceliğimiz adayımız sayın Övünç Demir’in seçimleri kazanmasıdır. Belediye meclis üyeliği nasip olur olmaz elbette bilemeyiz ama hazırladığımız raporları başkanımız Övünç Beye ileteceğim. Torbalı yapılaşma anlamında daha modern bir kent kimliğine bürünecek” şeklinde konuştu.

DENİZ BARAN ÇELİK KİMDİR?

DENİZ Baran Çelik 1978 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimi Bergama’da lise eğitimini Karşıyaka’da tamamladı. Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendis Fakültesi’nde 1999 yılında mezun oldu. İNZEM YAPI DENETİM LTD. ŞTİ. firması ile birlikte İNZEM şirketler grubu olarak mühendislik çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

DENİZ Baran Çelik, İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Torbalı Temsilciliği, Türkiye Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Başkan Yardımcılığı, Teşkilat Komisyon Başkanlığı, Bilim Komisyonu Başkanlığı, Hukuk Komisyonu Üyeliği, İzmir Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi İdareler Komisyonu Üyeliği olmak üzere aktif görevlerine devam etmektedir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.