SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Bu haber 02 Ağustos 2023 - 0:59 'de eklendi.

İzmir’de uyuşturucu tacirlerine karşı drone destekli operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, binlerce kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Operasyonlarda 30 şüpheli gözaltına alındı.

İZMİR İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu maddeler ve kullanım aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve diğerlerinin adli işlemleri devam ediyor

İZMİR İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi, sahte ve kaçak içki ticareti ile kullanımının engellenmesi maksadıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde, cumhuriyet başsavcılıklarının koordine ve talimatları doğrultusunda harekete geçildi.

İZMİR İI Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlıkları tarafından, 22 -30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş. Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde drone destekli operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 23 kilo 544 gram kubar esrar maddesi, 5 bin 582 kök kenevir bitkisi, 2 bin 4 gram metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.Operasyonlarda 30 şüpheli gözaltına alınırken, 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 27 şüphelinin ise adli işlemlerinin devam ettiği ifade edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.