SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Jandarma zeytin hırsızlığına izin vermeyecek!

Bu haber 13 Ocak 2022 - 22:22 'de eklendi.

Torbalı genelinde zeytin üreticisinin korkulu rüyası hırsızlıklara karşı tarlalarda jandarma da devreye girdi. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ekipleri devriyelerini artırırken, jandarma da bu yönde adımlar attı.

HASAT mevsiminde zeytincilerin en büyük sorunlarının arasında yer alan zeytin hırsızlıklarının önüne geçilmesi için Torbalı İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı adım attı. Alınan kararla birlikte son zamanlarda ihbarların sıklaştığı noktalarda jandarma denetimlerini artırdı.

SİVİL ekiplerin de zaman zaman katılacağı devriyelerde, hırsızlara göz açılmayacak. Yapılan uygulama hakkında konuşan zeytin üreticileri, zeytinliklerde yaşanılan hırsızlıklardan bıktıklarını ve jandarmanın zeytinlik arasında yaptıkları 7/24 denetimlerden son derece memnun olduklarını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.