SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Jandarma, Torbalı’da operasyon yaptı

Bu haber 06 Haziran 2022 - 21:20 'de eklendi.

İzmir’in Torbalı başta olmak üzere Bergama, Çeşme, Dikili, Menderes, Ödemiş, Tire ve Urla ilçelerinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 3 bin 307 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, olaylarla ilgili 18 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İZMİR İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla 18 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında, Bergama, Çeşme, Dikili, Menderes, Ödemiş, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde operasyonlar düzenledi.

GERÇEKLEŞTİRİLEN operasyonlarda, 3 bin 307 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ayrıca olaylarla ilgili 18 şüpheli de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 18 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.