SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Jandarma Havacılık Tırı, Torbalı’ya geldi

Bu haber 30 Ocak 2024 - 13:53 'de eklendi.

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Havacılık Başkanlığı’nın etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satış yapan özel olarak üretilen JHV-STORE tırı Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor. Tır, bu kapsamda bugün ve yarın Torbalı’da olacak

GENÇLERE Jandarma Havacılığının tanıtılması, sevdirilmesi ve özendirilmesi bunun yanı sıra İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve Jandarma Havacılık Başkanlığı’nın etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satış yapan özel olarak üretilen JHV-STORE tırı yurt genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar pek çok il ve ilçeyi gezen tır, bugün Torbalı Zübeyde Hanım 100. Yıl Botanik Park’a geldi. Bugün ve yarın olmak üzere iki gün boyunca Torbalı’da alacak olan tırın ilçede kaldığı süre boyunca bir takım etkinlikler gerçekleştirileceği öğrenildi.

YAPILACAK FAALİYETLER ;

Jandarma Genel Komutanlığı tanıtımı ve faaliyetleri,

Jandarma Genel Komutanlığı Personel alımları ile alakalı broşür çalışması,

Jandarma Havacılık Başkanlığı tanıtımı ve faaliyetleri,

Jandarma Asayiş Vakfı tanıtımı ve faaliyetleri,

Havacılık faaliyetleri ve Personel alımları ile alakalı broşür çalışması,

Jandarma Havacılık Store lisanslı ürünlerinin satışı

Konuya ilişkin gazetemize gönderilen mailde etkinlik tırından elde edilen gelirin belirli kısmı ayni ve nakdi olarak  JAVDES A.Ş. ‘ye aktarılacağı bilgisi paylaşıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.