SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Jandarma ekipleri, çocuklara trafik eğitimi verdi

Bu haber 07 Ekim 2023 - 16:35 'de eklendi.

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Şehit Çağatay Necati Dinç İlkokulu öğrencilerine Trafik Kuralları Eğitimi verildi.

GÖREVLENDİRİLEN ekipler tarafından 2023-24 eğitim öğretim yılında ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Eğitim çerçevesinde öğrencilere okul servisine nasıl inip binecekleri, toplu taşıma araçlarına inip binme, emniyet kemeri kullanımı ve emniyet kemerinin önemi, karşıdan karşıya geçerken öncelikli olarak yolu kontrol etmeleri gerektiği gibi önemli trafik kuralları ile ilgili bilgiler verildi.

AKÜLÜ ARABALARLA EĞİTİM

İLÇE Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, okul bahçesinde çocuklara akülü arabalarla trafik eğitimi de vererek öğrendikleri bilgileri pekiştirmelerini sağladılar.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER DE VERİLDİ

EĞİTİMDE jandarma trafik timleri, öğrencilere trafik kurallarını ve trafikte sorumlu bireyin nasıl olunacağını anlatırken eğitim sonrası komutanlık tarafından çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.