SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZTAR, tarım emekçileri ile bir araya geldi

Bu haber 13 Temmuz 2023 - 11:26 'de eklendi.

İzmir Tarım İşçileri Derneği, Torbalı’da tarım emekçileri ile bir araya gelerek toplantı yaptı. İZTAR Genel Başkanı Şehmus Gümüştaş, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sevimli, Denetim Kurulu Başkanı Bahri Ağırtaş, Torbalı Şube Başkanı Fatma Yavuz ve onlarca tarım işçisi toplantıda bir araya geldi.

DERNEK yönetimi önce tarım işçilerini dinleyerek yaşadıkları zorlukları, sorunları, talep ve şikayetlerini dinledi. İşçilerin sorunları ve çözüm yolları üzerine uzun uzun konuşmalar yapıldı. Daha sonra dernek yönetimi, işçilere haklarını anlatıp, sorunların çözüm yolları üzerine bilgiler verdi.

‘TARIM İŞÇİ YEVMİYELERİNİN ARTTIRILMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

İŞÇİLERİN dile getirdiği en büyük sorun, asgari ücretin altında kalan yevmiye ücretleri ve sosyal güvencelerinin olmaması oldu. Dernek Başkanı Şehmuz Gümüştaş, tarım emekçilerinin hakları için mücadele ettiklerini, tarım işçi yevmiyelerinin arttırılması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını anlattı.

ÖRGÜTLÜ olmanın gücünü anlatan Gümüştaş, tarım emekçilerini birlikte hareket etmeye çağırdı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.