SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZSU’dan Torbalı mesaisi… İçme suyu hatları yenilendi!

Bu haber 20 Mart 2024 - 5:48 'de eklendi.

Torbalı’da ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hatlarının yenileme çalışmalarını sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, Yazıbaşı ve İstiklal mahallelerindeki mevcut iletim hattının 750 metrelik kısmını yenileyerek bölgedeki su kesintisi sorununu çözüme kavuşturdu.

İZSU Genel Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlaması sebebiyle arızaya sebebiyet veren iletim hatlarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı ilçesine bağlı Yazıbaşı ve İstiklal mahallelerine su sağlayan iletim hattının 750 metrelik kısmında yenileme çalışması yapıldı. Çalışmalar sayesinde, arıza sonucu yaşanan su kesintilerinin önüne geçilirken, eskimiş altyapıdan kaynaklı su kayıplarının da önüne geçildi.

ÇALIŞMALAR hakkında bilgi veren İZSU Torbalı Teknik Şube Müdürlüğü Su ve Kanal Uygulama Birimi Teknik Amiri Eray Aktuğ, “Bölgedeki iletim hattının 750 metrelik kısmını yeniledik. Yaptığımız bu çalışmayla, yüksek basınca dayanıklı düktil borular ile vatandaşlarımıza kesintisiz su sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.