SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZSU Müdürü Torbalı’da temaslarda bulundu

Bu haber 07 Ekim 2022 - 9:57 'de eklendi.

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve beraberindeki heyet, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret ederek gerçekleşen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve beraberindeki heyet bugün Torbalı’ya geldi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in makamında gerçekleşen ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yakupoğlu, Yavuz Selim Özgan, Prof. Dr. Özkan Yıldız, Torbalı Belediyesi Meclis Üyesi Yıldırım Baytekin ve İZSU bürokratları katıldı.  Görüşmede ilçede gerçekleşen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerin konuşuldu.

İZSU ile uyum içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Başkan Tekin, “İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve bürokratlarını makamımızda ağılayıp işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve yapılması planlanan projelerimizi konuştuk. İşbirliği içerisinde şehrimiz için çalışmalara devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Öte yandan İZSU heyeti, ziyaret sonrasında İZSU’nun ilçedeki çalışmalarını yerinde inceledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.