SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in ünlü güzellik markasını Torbalı’ya getirdi

Bu haber 06 Temmuz 2023 - 7:24 'de eklendi.

Alsancak’ın ünlü güzellik markası Ludo’nun sahibi Canan Akçalı, ortağı Berna Baş ile birlikte Torbalı’ya güzellik merkezi açtı. Ertuğrul Dörtyol’da eski adıyla Bernali Estetik olarak bilinen, yeni markası olan Ludo Güzellik Merkezi ile hizmet vermeye devam edecek. İşletmenin bu Pazar günü resmi açılışı yapılacak.

YILLARDIR Alsancak’taki Sevinç Pastanesi üstüne faaliyet gösteren Ludo Güzellik Merkezi artık Torbalı’da da hizmet verecek. İlçede 1 yıldır merkez işleten Berna Baş, işletmesinin adını Ludo Güzellik Merkezi olarak değiştirdi ve bünyesindeki makine ekipmanlarını yeniledi. 140 metrekarelik işletmede üç adet işlem odası bulunuyor. Firma bay ve bayanlara güzellik hizmeti sunacak. Verdiği hizmetler arasında lazer epilasyon, cilt bakımı, protez tırnak, zayıflama ve kalıcı makyaj yer alıyor.

BÜNYESİNDEKİ CİHAZ İZMİR’DE TEK, TÜRKİYE’DE İSE 2 TANE BULUNUYOR

Ludo Güzellik Merkezi’nin en önemli özelliği ise bünyesindeki cihazlar olacak. Lazer epilasyon cihazı İzmir’de ilk ve tek olmasının yanı sıra Türkiye genelinde de iki tane bulunuyor. İşletmeci Berna Baş, “Bu cihaz ile yok edilmek istenen kılları kısaltmaya gerek kalmıyor ve kısa sürede sonuç alınıyor. Uzun uğraşlar sonucu temin ettiğimiz ve Torbalı halkının hizmetine sunduğumuz için mutluyuz” şeklinde konuştu. Baş, ayrıca bu lazer epilasyon cihazı ile ücretsiz deneme atışı da yapılabileceğinin altını çizdi.

BÜYÜK AÇILIŞ BU PAZAR VE KATILANLARA SÜRPRİZ HEDİYELER VAR

İZMİR’İN ünlü güzellik markası olan Ludo’nun Torbalı şubesini açmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Berna Baş, bir ay boyunca açılışa özel indirimlerin uygulanacağını, ayrıca önümüzdeki Pazar günü saat 14.00’te yapılacak olan açılışa katılanlara ise sürpriz hediyeler vereceklerini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.