SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in promosyon ve reklam işleri ‘Torbalı 4m’den soruluyor

Bu haber 11 Mayıs 2022 - 21:43 'de eklendi.

13 yaşında festivallerde kişiye özel bardak satışı ile mesleğe adım atan Mustafa Sarıgöllü, şimdilerde ilçenin önemli reklam ajansları arasında bulunan firmanın başında yer alıyor.

YAKLAŞIK 7 aydır Alpkent Mahallesi Saat Kulesi civarında hizmet veren 4m Reklam Ajansı’nın başında bulunan Sarıgöllü, açık hava reklamcılığı, promosyon ürünleri, grafik tasarım – dijital baskı ve ilçe genelinde tek olan lazer markalama işlerini yapıyor.

‘SEVDİĞİM İŞİ YAPIYORUM’

SARIGÖLLÜ, “13 yaşında Ramazan Sokağı’nda kişiye özel kupa bardak satışı yaparak bu işe başladım. Her geçen gün merakım giderek arttı ve kendi reklam ajansımı kurmaya kadar geldi. Sevdiğim işi yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

‘TORBALI’DA LAZER MARKALAMA YAPAN TEK FİRMAYIZ’

TORBALI’DA tek olan lazer markalama işini de bir süredir yaptıklarını ve büyük ilgi gördüklerini anlatan Sarıgöllü, “Biz bu makinayı Çin’den getirdik. Özellikle büyük şirketlerin ilgi gösterdiği bir cihaz… Çünkü istenilen her obje üzerine markanızı işleyebiliyorsunuz. Objeleri kişiselleştiriyoruz. Hatta Güney İzmir genelinde bu makine tek diyebilirim” diye konuştu. Firma iletişim numarası: 0536 447 14 84

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.