SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. Yılı fotoğraf yarışmasına Hasan Uçar damga vurdu

Bu haber 30 Eylül 2022 - 23:46 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yılı konulu ulusal fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. Ödemiş’te yaşayan ve Torbalı halkının yakından tanıdığı ödüllü fotoğrafçı Hasan Uçar, yarışmaya damga vurdu.

AMATÖR ve profesyonel fotoğrafçıların İzmir’in kurtuluş etkinliklerinde çektikleri fotoğraflarla katıldığı yarışmada birincilik ödülünü Tolga Taçmahal, ikincilik ödülünü Can Yücel, üçüncülük ödülünü ise Arda Savaşçıoğulları kazandı. Mansiyon ödüllerine Hasan Uçar’ın yanı sıra Betül Kaya, Hacı Emre Polat, Murat Yılmaz ve Şeref Matur değer bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülünü Meltem Çavuşoğlu, Seçici Kurul Özel Ödülünü ise Ufuk Urgun kazandı.

YARIŞMANIN seçici kurulu Prof. Dr. Zühal Özel Sağlamtimur, Doç. Dr. A.Beyhan Özdemir, Selim Bonfil, Yusuf Tuvi ve Yusuf Aslan’dan oluştu. Seçici kurul üyeleri 27 Eylül 2022 günü yaptıkları değerlendirmede toplam 100 fotoğrafı ödüle ve sergilemeye değer buldu. 100. yıl etkinlik, tören ve kutlamalarında çekilen fotoğrafların katıldığı yarışmaya 121 kişi 526 eserle başvurmuştu.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmada, fotoğraf sanatı aracılığı ile 9 Eylül’ün 100. yılında yapılacak etkinlik, tören ve kutlamaların belgelenmesi hedeflendi. Yarışma aracılığıyla amatör ve profesyonel fotoğrafçıların bu anlamlı günde İzmir’de buluşması sağlanarak, kentin bu tarihi günlerine ait görsel bellek de oluşturulacak

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.