SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in en büyük sebze sarma ve paketleme yeri Özbey’ açıldı

Bu haber 19 Temmuz 2023 - 23:03 'de eklendi.

İzmir’in en büyük sebze sarma ve paketleme yeri Özbey Mahallesi’nde açıldı. Ekili alanlarından elde edilen ürünleri yurt içi ve yurt dışına ihraç etmesiyle ünlenen Özbey’in en büyük ihtiyaçlarından biri de karşılanmış oldu.

Özbey Muhtarlığı tarafından atılan ilk adım ile halin temelleri atılarak gölgelik alan kuruldu. Ardından İzmir Valiliği tarafından zemine 10 bin metrekarelik parke taş döşemesi yapılan alana, ayrıca valilik tarafından ikinci bir gölgelik daha inşa edildi. Son olarak Torbalı Belediyesi de Özbey’deki bu alana el attı ve üçüncü ve son gölgeliği daha kurdu. Böylece İzmir’in en büyük sebze sarma ve paketleme yerinde 3 noktada gölgelik alan kurularak, sebze paketleme ve sarma yeri inşa edilmiş oldu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Özbey Muhtarı Şemsettin Kanza’nın girişimleriyle yapılan çalışmalar vatandaşların onayını aldı. Muhtar Kanza, başta Valilik olmak üzere Torbalı Belediyesi ile Torbalı Kaymakamlığı’na teşekkür etti.

BU RAMPA BAŞKA HİÇBİR YERDE YOK

ÖZBEY Muhtarı Şemsettin Kanza, hazırlanan rampaya aynı anda 8 adet büyük aracın yanaşabildiğini ve 8-10 dakika içerisinde doldurulup yola çıkarılabildiğini aktardı. Muhtar Kanza, “Bu rampa başka hiçbir yerde yok” dedi. Kanza, ayrıca alanın akşam saatlerinde açık düğün salonu işlevi gördüğünü ve mahalle halkının düğünlerini burada yapabildiğini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.