SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in çatısı beyaza büründü!

Bu haber 27 Aralık 2023 - 0:25 'de eklendi.

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ Mahallesi’nde hafta sonu etkili olan yağışla birlikte orman ve sokaklar karla kaplandı. İzmir’de kar sevinci yaşamak isteyen vatandaşlar, 2157 metre yüksekliğindeki mahalleyi ziyaret etmeye başladı.

İZMİR’İN Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ Mahallesi’nde hafta sonu etkili olan yağışla birlikte orman ve sokaklar karla kaplandı. İzmir’de kar sevinci yaşamak isteyen vatandaşlar, 2157 metre yüksekliğindeki mahalleyi ziyaret etmeye başladı.

YENİ yılın ilk ayında günübirlik misafirlerini ağırlamaya hazırlanan kayak tesislerindeki kar kalınlığı da 6 santimetreye ulaştı. Bozdağ Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Balcı, AA muhabirine, ilçenin turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

BALCI, bölgedeki kar kalınlığının yükselmeye başladığını dile getirerek, “Meteoroloji raporlarına göre önümüzdeki hafta kar yağışı var. İnşallah bu kar yağışının etkisini göstermesiyle burası daha da şenlenecektir. İzmir, Aydın ve Manisa illerinden aileler akın akın gelmeye başladılar. Bu hareketliliğin önümüzdeki günlerde daha da artacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.