SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in 3. büyük ‘kuaför – güzellik salonu’nu devraldı

Bu haber 12 Ekim 2021 - 22:28 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde 1 yıldır hizmet veren Esinti Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi’ni aynı salonda çalışan Doğa Pala devraldı.

5 YILDIR mesleğin içinde olan güzellik uzmanı Doğa Pala, aynı zamanda İzmir’in 3. Büyük kuaför ve güzellik salonunu devralmış oldu.

TAM 470 metrekare büyüklüğe sahip olan 2 katlı merkezde, manikür, pedikür, saç boyama, omre, balyaj, somre, kesim, gelinbaşı, şanbaşı, keratin bakımı, mikrokaynak, boncuk kaynak, türban tasarım gibi kuaför hizmetlerinin yanı sıra lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, kaş laminasyonu, ölçülü kaş alımı, kirpik lifting, bölgesel incelme, protez tırnak, leke tedavisi, ipek kirpik, kalıcı oje gibi güzellik hizmetleri verilecek.

İZMİR’İN en büyük üçüncü merkezini devralmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu anlatan Pala, “Temel ilkelerinin, en kaliteli ürün ve en iyi hizmet olduğunu ifade eden Esinti Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi sahibi Doğa Pala, “Kalitesi ile tanınan, dünyaca ünlü firmaların ürünlerini kullanmakta ve sektörde çıkan her türlü yeniliği dünya ile aynı anda müşterilerin beğenisine sunmaktayız. Esinti, müşterilerine sıcak ve sevgi dolu bir ortam sunarken bütçelerini de zorlamayacak bireysel çözümleri ile de kolaylık sağlayacak. Uzman kadromuz ile kuaför-güzellik salonumuzda güven ön planda. İşte bu yüzden salonumuzda açılışa özel kampanyalar sunarak müşterilerimizin güvenini alacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.