SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in 12 ilçesinden daha büyük Ayrancılar, ilçe olmak için harekete geçti

Bu haber 19 Haziran 2023 - 2:03 'de eklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Cumhuriyet’in 100. yılında 100 il’ açıklaması Torbalı’da da heyecan yarattı. Nüfusu 70 bine dayanan Ayrancılar’ın da ilçe olabilmesi için platform kuruldu. Ayrancılar’lı vatandaşlar yıllardır ilçe olma hayalini kuruyor ve çok geciktirilmiş bir hak olduğunu belirtiyorlar.

AÇIKLANAN yeni nüfus verileriyle Ayrancılar’ın nüfusu resmi olarak 70 bini geçti. Böylelikle Ayrancılar büyükşehirlerde aranan ilçe kurulması için en az 50 bin nüfusa sahip olma şartını yerine getirmiş oldu. Son dönemde 10’u geçkin ilçenin il olabilmesi için harekete geçilmesi Ayrancılar’ı da umutlandırdı. Mahallenin önde gelen isimleri Ayrancılar İlçe Olmalı Platformu kuruldu.

AÇIKLAMADA, Pancar, Yazıbaşı, Türkmenköy, Yoğurtçular, Demirci, Bozköy’ün de eklendiği zaman nüfusun 70 binin çok çok üstüne çıkabileceği yorumları yaptı.

DÜN kurulan Ayrancılar İlçe Olmalı Platformunu’nun başkanlığına ise Tunahan Ertürk’ü seçildi. Platformda, mahallenin güçlü isimlerinden olan MHP Torbalı Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Çalışkan da bulunuyor. Üyeler önceki gün Çalışkan’ın ofisinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Ayrancılar İlçe Olmalı Platformu mahalle sakinlerinden tam destek olarak yola çıktı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.