SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’deki havalimanında 1 gevrek 85 lira!

Bu haber 12 Temmuz 2024 - 9:05 'de eklendi.

Torbalı halkının da şehir dışına yolculuklarında kullandığı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda 12,5 TL’ye satılan gevrek 85 TL’ye satılıyor. Yarımlık su fiyatı ise 35 TL’den vitrine konulduğu görüldü.

GİRDİ maliyetlerinde yaşanan sorunlar sebebiyle gıda ve yeme-içme fiyatlarında dalgalanma yaşanmaya devam ediyor.

HAVALİMANLARINDA ise fahiş fiyatlar göze çarpmaya devam ediyor. Ay içerisinde fiyatı 12,5 TL’ye yükselen gevreğin İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda bulunan bir işletmede 85 TL’den satışa sunulması dikkat çekti. Diğer yandan su ve içecek otomatlarında yarımlık su fiyatı ise 35 TL olarak belirlendi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.