SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de ücretsiz denize sıfır 10 kamp yeri

Bu haber 10 Ağustos 2023 - 15:54 'de eklendi.

İzmir’e yakın ilçelerde kendi çadırınızla denize sıfır kamp yapabileceğiz 10 yer…

1.ÇANAK KOYU KAMP ALANI

İzmir’de Denize Sıfır Kamp Yapabileceğiniz Ücretsiz Kamp Alanları ve Koylar içeriğimizin ilk sırasında Çanak Koyu Kamp Alanı var.Foça’da yer ücretsiz kamp yelerinden bir tanesidir.İzmir Şehir merkezine yaklaşık 64 km mesafede olan kamp alanı denize sıfır konumda yer almaktadır.Kamp alanı hem çadır kampı hem de karavan kampları için uygun. Çanak Koyu’nda çeşme,su,elektrik veya diğer kamp olanakları maalesef bulunmamakta.Fakat yakınlarında market ve bu ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler var.

2.AKKUM HALK PLAJI KAMP ALANI

İzmir Seferihisar’da yer alan Akkum Halk Plajı Kamp Alanı ücretsiz ve halka açık kamp yerlerinden bir diğeridir.Plajın yakınında olması artı bir avantaj.Kamp alanı karavan için uygun değil.Şehir içinde kalmasından dolayı karavanınızı yerleştirebileceğiniz bir yer bulmakta zorlanabilirsiniz.Akkum Halk Plajında kamp çevresinde ücretsiz kamp yapabileceğiniz yerler bulunmaktadır.

3.PİSSA KOYU KAMP ALANI

Dikili ilçe merkezine 12 km uzaklıkta bulunan Pissa Koyu düzgün bir yoldan ulaşabilirsiniz. Pissa Koyuna vardığınızda sol tarafta 10 dönümlük zeytinlik arazi içerisine yapılmış özel bir kamp alanı hizmet veriyor.

4.DOLUNGAZ KOYU KAMP ALANI

İzmir Dolungaz Koyu Kamp Alanı İzmir Karaburun’da yer alan doğal ve ücretsiz kamp alanlarından birisidir.Şehir merkezine yaklaşık 100 km uzaklıkta olan kamp alanı denize sıfır konumda ve etrafı ormanlar ile çevrilidir.

5.DEMİRCİLİ KOYU KAMP ALANI

Demircili Koyu Kamp Alanı İzmir İzmir’de yer alan doğal ve ücretsiz kamp alanlarından birisidir.İzmir Şehir merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta olan kamp alanı denize sıfır konumda ve etrafı ormanlar ile çevrilidir.Kamp alanı hem çadır kampı hem de karavan kampları için uygun bir kamp alanıdır.Kamp alanında maalesef wc,su,elektrik gibi olanaklar bulunmamaktadır.Bundan dolayı hazırlıklı gitmeniz önerilir.

6.PIRLANTA PLAJI KAMP ALANI

İzmir Ücretsiz Kamp Alanları içeirğimizin 10.sırasında Pırlanta Plajı var. İzmir Çeşme’de yer alan Çadır kampı için uygun doğal ve denize sıfır kamp alanlarından bir tanesidir.Kamp alanı hem denize sıfır olması hem de kamp olanaklarının diğer yerlere göre daha iyi olması tercih sebeplerinizden olabilir.Kamp alanında wc ve temiz su bulunmakta.Fakat gölgelik alanlar az olduğundan yanınızda şemşiye götürümeniz tavsiyemizdir.

7.İZMİR KLEOPATRA KOYU KAMP ALANI

İzmir Kleopatra Koyu Kamp Alanı İzmir Çeşme’de yer alan Ücretsiz ve denize sıfır kamp yapabileceğiniz başka bir koy.İzmir’in gizli kalmış ve pek bilinmeyen kamp alanlarından biri olan Kleopatra Koyu bulunmaktadır.Ulaşım konusunda biraz sıkıntılı olmasından dolayı karavan kampı için uygun değildir.Kamp alanında maalesef wc,su,market,restoran gibi olanaklar bulunmamakta.Bunun için gitmeden önce muhakkak tedarikli gidin.

8.YELKEN KAYALIKLARI KAMP ALANI

Yelken Kayalıkları Yeni Foça’da yer alan en güzel ve doğal kamp alanlarından birisi olarak gösterebiliriz.Kamp yeri doğal bir kamp alanı olduğundan herhangi bir tesis bulunmamakta.Çadır kampı için uygun olan koy maalesef karavan kampı için uygun değil.Bundan dolayı boş yere karavan ile buraya gitmeyin fakat yol üzerinde durabileceğiniz müsait alanlar bulabilirsiniz.

9.KOSOVA PLAJI KAMP ALANI

Kosova Plajı Kamp Alanı İzmir Foça’da yer alan ücretsiz kamp alanlarından birisidir.Hem çadır kampı hemde karavan kampı için uygun yerlerden birisi.Denizin dibinde kamp yapmak isteyenler için çok ideal.  Kamp alanında ücretli hizmet veren bir işletmede bulunmakta.Dilerseniz ücret ödeyip buradada kamp yapabilirsiniz.

10.ILICA HALK PLAJI KAMP ALANI

Ilıca Halk Plajı Kamp Alanı İzmir Çeşme’de yer alan ücretsiz ve halka açık kamp alanlarından birisidir.Plajın yakınında olması artı bir avantaj.Kamp alanı karavan için uygun değil.Şehir içinde kalmasından dolayı karavanınızı yerleştirebileceğiniz bir yer bulmakta zorlanabilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.