SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de suya bir zam daha!

Bu haber 07 Temmuz 2023 - 13:49 'de eklendi.

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Ağustos ayı itibari ile gelecek zam oranı belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan aylık Yurt İçi Üret ici Fiyat Endeksi’ne göre suda 6,5’luk fiyat artışı yaşanacak.

İZMİR’DE son dönemlerde gelen zamlar ile birlikte tartışmalara neden olan İZSU’da bir zam daha hayata geçecek. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen olağan kurul toplantısı ile zam oranlarını Üretici Fiyat Endeksi’ne (ÜFE) bağlama kararı alan İZSU’da Ağustos ayında gelecek zam oranı belli oldu.

HAZİRAN ayı enflasyon oranının açıklanması ile birlikte Ağustos ayı su zammı da netleşmiş oldu. TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre aylık Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi yüzde 6,50 olarak belirlendi. Son enflasyon farkının Ağustos ayı faturalarına yansıması ise belli oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.