SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de Minik Irmak, 4’ncü kattan düşerek hayatını kaybetti!

Bu haber 24 Haziran 2019 - 0:22 'de eklendi.

Torbalı Atatürk Mahallesi’nde annesi yemek hazırlarken 4.kattaki evlerinin balkonundan sarkan 2,5 yaşındaki Irmak Demir yere çakıldı.

Torbalı’da acı bir olay yaşandı. Atatürk Mahallesi’nde annesi yemek hazırlarken 4. kattaki evlerinin balkonundan sarkan 2,5 yaşındaki Irmak Demir yere çakıldı. Çevredeki vatandaşların olayı görmesiyle, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, hayatını kaybetti. Doğan-Mizgin Demir’in tek çocuğu olan Irmak’ın ölümü mahallede yasa neden oldu. Özellikle anne Mizgin, büyük acı yaşarken, yaşanılan kaza yürekleri sızlattı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba, Atatürk Mahallesi’ndeki evlerinde taziyeleri kabul ediyor.

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.