SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de aşırı sıcaklara karşı 10 serinleme noktası

Bu haber 15 Temmuz 2023 - 1:41 'de eklendi.

İzmir’de günü birlik deniz keyfi yapmak isteyenler için yakın çevrede değişik alternatifler bulunuyor. İşte İzmir’de gidebileceğiniz 10 halk plajı…

1. KARABURUN, AKVARYUM PLAJI

İzmir’in mavi bayraklı plajlarından biri olan Akvaryum Plajı, masmavi suları ve muhteşem sahili ile cennetten bir köşeyi andırıyor.

  1. ÇEŞME, ILICA PLAJI

Çeşme’nin en çok bilinen plajlarından biri olan Ilıca, ılık suyu ve zemini kumla kaplı denizi ile yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri oluyor.

  1. SEFERİHİSAR, AKKUM PLAJI

Küçük bir koyu andıran Akkum Plajı, tertemiz ve serin denizi ile tatilcilerin en çok tercih ettiği plajların başında geliyor.

  1. URLA, DEMİRCİLİ KÖYÜ, MELENGEÇ PLAJI

Eğer soğuk suyu seviyorum diyorsanız, Demircili Köyü içerisinde bulunan bu plaj tam size göre. Soğuğu sevmeseniz de akvaryumu andıran bu muhteşem denize girmeden durmanın çok mümkün olmadığını da söylemek gerek.

  1. ÇEŞME, DALYAN, KOCAKARI PLAJI

Tertemiz suyu ve kumsalı ile aileler ve gençler tarafından oldukça tercih edilen bir plaj olan Kocakarı plajı, şemsiyesini sandalyesini alıp yola çıkan pek çok tatilcinin uğrak yeri.

  1. ÇEŞMEALTI, MAVİ PLAJ

Hafta sonu günübirlik deniz kaçamağı yapmak isteyen ailelerin ve gençlerin tercih ettiği bir yer olan Mavi Plaj, özellikle ulaşım konusundaki rahatlığı nedeniyle oldukça kalabalık oluyor.

  1. URLA, TCDD KAMPI

Urla’nın hemen girişinde bulunan ve ucuz olmasının yanı sıra temizliğiyle de tercih sebebi olan bu plaja girerken, cüzi bir ücret ödemeniz gerekiyor.

  1. ESKİ FOÇA, HALK PLAJI

Küçücük ama şirin yapısıyla görenleri kendine hayran bırakan bir yer olan Eski Foça’da ister sokakları gezebilir isterseniz de halk plajında güneş ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.

  1. ÇANDARLI, KALE ÖNÜ PLAJI

Tarihi Çandarlı Kalesi önünde bulunan Çandarlı Kale Önü Plajı, mavi bayraklı denizi ve plajın çevresinde bulunan işletmeleri ile zahmetsiz ve keyifli bir tatil imkânı sunuyor.

  1. MORDOĞAN MANAL KOYU PLAJI

Karaburun Mordoğan’da bulunan Manal Koyu Plajı, temiz denizi ve sessiz ve dinginlik arayanların adresi durumunda. Uzun plajıyla denize girmek isteyenlerin tercih noktaları arasında yer alıyor.

İzmir’de Denize Girilecek Yerler

Karaburun Akvaryum Plajı

Çeşme Ilıca Plajı

Seferihisar Akkum Plajı

Urla Demircili Köyü Melengeç Plajı

Çeşme Dalyan, Kocakarı Plajı

Çeşmealtı Mavi Plaj

Urla TCDD Kampı

Eski Foça Halk Plajı

Çandarlı, Kale Önü Plajı

Mordoğan Manal Koyu Plajı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.