SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Valisi Elban, Torbalı’daki fabrikaları ziyaret etti

Bu haber 27 Mart 2024 - 7:46 'de eklendi.

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, bir dizi ziyaret için Torbalı’daydı. Vali Elban Torbalı’daki sanayi tesislerini ziyaret etti.

İZMİR Valisi Dr. Süleyman Elban, Torbalı’daki sanayi tesislerini ziyaret ederek yerel üretimin ve ihracatın önemini vurguladı. Vali Elban’ın ziyaretine Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Özkan ve Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun da eşlik etti.

HEYETİN ilk durağı, yangın pompaları ve itfaiye araçları konusunda önde gelen bir konumda olan Volkan İtfaiye fabrikası oldu. Burada üretim ve ihracat süreçleri hakkında bilgi alan Vali Elban, yerel sanayinin potansiyelini yakından gözlemledi.

DAHA sonra heyet, kumlama kazanları, tekstüre makineleri, su jetleri, yol çizgi boyaları, yol levhaları ve çeşitli yedek parçaların üretimiyle faaliyet gösteren Altekma Group’u ziyaret etti. Vali Elban fabrika yetkililerinden bilgi aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.