SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Valiliği’nden basın açıklaması

Bu haber 01 Ekim 2021 - 1:25 'de eklendi.

Torbalı’da Suriyeli bir genç tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Batuhan Barlak (17) cinayetine ilişkin, İzmir Valiliği yazılı basın açıklaması yaptı.

TORBALI ilçesine bağlı Barış Yapı Sitesi’nde Suriye uyruklu bir grupla tartışma yaşayan Batuhan Barlak (17) ile bu gençlerin kavgasının büyüdüğü ve kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Batuhan Barlak cinayetine ilişin İzmir Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasının tamamı şöyle:

“İZMİR Valiliği – BHİM 30/09/2021 tarihinde saat 00:30 sıralarında İlimiz Torbalı ilçesinde ikamet eden Suriye uyruklu M.A. ikametine gittiği esnada, yolu üstünde alkol alan 3 şahıs ile yaşadığı tartışma sonrası çıkan kavgada, B.B. göğüs bölgesinden bıçakla yaralanmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, olayda sol kolundan bıçakla yaralanan olayın şüphelisi M.A. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

KONUYLA ilgili adli soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.