SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir/Torbalı Karadenizliler Derneği resmen açıldı

Bu haber 05 Aralık 2022 - 1:26 'de eklendi.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yoğun katılım sağlandı

TORBALI Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz ay resmen kurulmuştu. Eski Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun başkanlığında kurulan, Torbalı’da yaşayan on binlerce Karadenizli’nin kaynaşmasını sağlayacak dernek düzenlenen tören ile resmen açıldı.

TORBALI’DA daha büyük bir Karadenizli topluluğu oluşturmak hedefiyle hizmet vermeye başlayan Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına Kaymakam Ercan Öter, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan, AK Parti Belediye Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Horon gösterilerinin yapıldığı açılışta davetlilere hamsi ikram edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.