SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir suikastını perdeye taşıyacak

Bu haber 22 Temmuz 2023 - 0:01 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıllarda Ghetto ve Kuyucaklı Yusuf oyunları ile Torbalılı tiyatro severlerin büyük beğenisini toplayan Torbalı Kent Tiyatrosu, Atatürk’e yapılan İzmir suikastı girişiminin perde arkasını anlatan yeni bir oyuna hazırlanıyor

KURULDUĞU günden yana pek çok başarılı oyuna imza atan ve özellikle geçtiğimiz yıllarda sahneledikleri Ghetto ve Kuyucaklı Yusuf oyunlarıyla Torbalılı tiyatro severlerin büyük beğenisini kazanan ve kapalı gişe oyunlar oynamaya başlayan Torbalı Kent Tiyatrosu, yeni bir oyuna hazırlanıyor.

25 EKİM’DE İZLEYİCİYLE BULUŞMASI PLANLANIYOR

HASAN Akdemir tarafından Attila İlhan’ın O Sarışın Kurt adlı kitabından ilham alınarak uyarlaması yapılan ve Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için sahnelenmek istenen Gazi Paşa isimli oyununun 25 Ekim’de izleyiciyle buluşması planlanıyor. Oyunun yönetmen koltuğunda yine Hasan Akdemir’in oturacağı öğrenilirken uyarlamanın tamamlanmasının ardından kastının da yapılacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.